Arkiv drift

Texnes og Sønsterødveien område

Oppdatering 8. juni kl. 08:30
Nå har vi fått svar på vannprøvene som ble levert til analyse. De viser godkjent drikkevannskvalitet, og derfor oppheves kokepåbudet.

Oppdatering 6. juni kl. 18:15
Da er spylingen avsluttet, og alle skal nå ha fått vannet tilbake igjen. Det leveres vannprøver for analyse i morgen, og svaret på disse kommer på onsdag. Vi minner derfor om kokepåbudet som gjelder inntil svaret på vannprøvene foreligger. Ny oppdatering kommer onsdag, 8/6.

En stor takk til Jørn, Kåre og Marian for en glimrende innsats, på dagens krevende jobb.


Oppdatert: (06.6.2016)

Oppdatering 6. juni kl. 17:05
Spyling av rørene har nå startet. Ny oppdatering kommer ca. kl. 18:00
Oppdatering 6. juni kl. 15:10
Arbeidet pågår fortsatt, men en del arbeid gjenstår. Ny oppdatering kommer ca. kl. 17:00
Oppdatering 6. juni kl. 13:45
Arbeidet går sin gang, og ny oppdatering kommer ca. kl. 15:00
Oppdatering 6. juni kl. 09:35
Vannet ble stengt. 09:00 og arbeidet er i gang. Ny oppdatering kommer.

Det er de som er tilkoblet nettet på krysset mellom Texnesbakken og Vålerveien (innenfor "sort ring"), som blir berørt. Se kart

Vannet stenges den 6. juni 2016 ca. kl 08:30 da det skal monteres en ny kum.

Om det ikke oppstår noe uforutsett så regner vi med at vannet er tilbake ca kl: 18:00.

Men vi opplever noen ganger at det oppstår uforutsette ting som medfører at det tar lengre tid enn vi har forutsatt. Så en bør være forberedt på at det kan gå flere timer med til å ferdigstille jobben enn det vi har antydet.

Jobben medfører at rørene må kappes og forurensning kan komme inn i rørene i f. m det arbeidet. Etter utført jobb vil rørene bli kloret og vannprøver tas for analyse før vannet kan drikkes. Derfor blir det KOKEPÅBUD, hva det betyr - se her. Vi vil motta svar på analysen på fredag eller mest sannsynlig lørdag. Så fort svar foreligger vil vi oppdatere vår hjemmeside.

Om det oppstår problemer etter at vannet er tilbake, se her.

Hjemmesiden vil bli oppdatert under arbeidets gang

Alle kunder vi vet vil bli berørt skal være/blir varslet med brev. Noen kunder er/vil bli varslet om at de KAN bli uten vann. Usikkerheten ligger i at vi ikke vet hvor hver enkelt kunde er tilkoblet vårt nett. I noen tilfeller har vi opplevd at ting ikke fungerer som forutsatt og vi må foreta andre koblinger enn det vi har planlagt. Derfor har vi varslet på denne måten.  

I brevet finnes også tips om hva som kan gjøres før og mens vannet er borte og hva du bør gjøre etter at vannet er tilbake igjen. Denne artikkelen vil bli oppdatert mens jobben pågår, så følg med. Vi legger ut informasjon så fort vi er ferdige og dere kan benytte vannet igjen.Print artikkel Skriv ut artikkelen