Arkiv drift

Status etter problemer /feil 4 og 5 desember 2015

Her kommer en kort oppsummering om situasjonen. Om hendelsesforløpet se egen sak.

Mandag 7. Desember 2015 kl. 08:30
Vi har nå fått svar på vannprøvene som ble tatt etter reparasjon av lekkasjen på Texnes på lørdag. De viser godkjent drikkevannskvalitet, og vi opphever derfor kokepåbudet

Det trengs ikke å spare på vannet for vår del lenger. Vi har nå god kapasitet da vi kan legge om til normal drift

Takk til alle som har bidratt

Ved Lars Bjerk


Disse MÅ KOKE vannet , se kart  men blir det slik at vi ikke klarer å produsere nok vann gjennom dagen til å klare å forsyne de andre med sikkert vann vil vi måtte bruke usikkert vann til Dammyr/Våk og Vassbygda i første omgang.  Da vil både skole og barnehaven bli rammet på Våk. Vi er veldig avhengig i at vi ikke får flere strømbrudd på produksjonsanlegget.

ALLE KUNDER MÅ HJELPE TIL MED Å SPARE VANN UANSETT HVOR DU BOR I VÅLER OG SVINNDAL . ALLE FÅR VI VANN FRA SAMME PRODUKSJONSKILDE


Mandag 7. Desember 2015 kl. 08:30
Vi har nå fått svar på vannprøvene som ble tatt etter reparasjon av lekkasjen på Texnes på lørdag. De viser godkjent drikkevannskvalitet, og vi opphever derfor kokepåbudet.


Mandag 7. Desember 2015 kl 05:15:

Vi har klart oss og det ser ut for at vi kan klare oss i dag også om ikke noe mer uforutsett skjer og vi fortsetter med spare på vannet.. Vi venter svar på innleverte prøver i løpet av dagen..  

Søndag 06. desember 2015 klk 11:50
Forbruket er nå større enn vi klarer å produsere så begrens forbruket, her gjelder mange bekker små.
Om forbruket ikke synker vil vi kunne få alt for lite i løpet av dagen


Print artikkel Skriv ut artikkelen