Arkiv drift

Vannlekkasje ved Texnesbakken

 

Mandag 7. Desember 2015 kl. 11:15

Vi  er nå  tilbake i normal situasjon og det behøves ikke spare på vnnforbruket lenger.

Takker alle som har bidratt med å spare på vannet 

Koking er ikke lenger påkrevetOppdatert: (04.12.2015)ETTER LEKKASJEN MÅ VANNET KOKES. også for de som har vann kan det bli aktuelt etter hvert, så følg oss her på vår hjemmeside

RØRET vil etter reperasjonen bli kloret, så pass på og les dette .

KORDALFELTET VIL BLI UTEN VANN UNDER KLORING SÅ KLOR KAN OGSÅ KOMME HIT.


VANNET MÅ KOKES.

Vassbygda og Dammyr

følg med på vår hjemmeside. Kan bli aktuelt å levere vann til dere som vi ikke er trygge på, da må det kokes. Informasjon vil bli lagt ut på vår side først.

Til dere som er uten vann. 
 
Vi vil montere en tappekran på det lille pumpehuset vis a vi butikken hvor vann kan hentes. Anslått ferdig innen kl 13:00

RØRET vil etter reparasjonen bli kloret, så pass på og les dette

Mandag 7/12 kl. 08:30
Vi har nå fått svar på vannprøvene som ble tatt etter reparasjon av lekkasjen på Texnes på lørdag. De viser godkjent drikkevannskvalitet, og vi opphever derfor kokepåbudet.


Lørdag 5/12 - kl. 19:00
Alle skal nå ha vannet tilbake igjen. Husk kokepåbudet som gjelder for abonnentene innenfor dette området, se kart. Vi tar vannprøver for analyse, og kokepåbudet gjelder inntil vi får svar på prøvene på mandag. Ny oppdatering kommer mandag 7/12.

NB! Det kan bli endringer i vannforsyningen, i løpet av søndag, så følg med på hjemmesiden i morgen (søndag 6/12).


Lørdag 5/12 - kl. 15:45
Reparasjonen er ferdig, men vann må ikke tappes da spyling, kloring og ny spyling gjennstår.   Så det går fortsatt noen timer før vannet er tilbake da rørene skal stå med klor i 30 -45 min, og det tar tid å fylle de. Håper at vannet er tilbake innen kl 18:00. Blir vi ferdig før oppdaterer vi siden og setter på vannet.
Om du opplever brunt vann, luft(hvit vann) eller/og klorsmak/lukt se her for mer info.

Husk kokepåbudet

som vil bli opphevet etter at analyseresultatene er klare, tidligst mandag. Vi oppdaterer hjemmesiden vår med analyseresultanene og friskmeldeder vannet så fort som det er klarert. Dette gjør vi for å gi deg trygt vann. 

Lørdag 5/12 - kl. 14:15
Det viser seg at vi må til Moss for å hente deler. Leverandøren åpner lageret for oss. Det er et anborringsklammer som har rustet i stykker som er årsaken til at en ledning har glidd ut. RØRET vil etter reperasjonen bli kloret, så pass på og les dette

Ny oppdatering ca kl 16:00


Lørdag 5/12 - kl. 12:50
Vi har nå funnet feilen, og reparasjonen er etter hvert i gang. Ny melding kommer innen kl. 15:00.

Lørdag 5/12 - kl. 11:40

Det kan se ut som at arbeidet har stoppet opp, det skyldes at kummer må tømmes før vi kommer videre.

Lørdag 5/12 - kl. 10:20

Vi var i kontakt med mannskapene på stedet for en stund siden, da ventet de på en sugebil da det kommer mye vann i området som skaper problemer. Magasinene tømmes så sløs ikke med vannet dere som har vann, ellers kan vi alle bli uten etter hvert.


Lørdag 5/12 - kl. 08:40
Vi er godt i gang med gravingen, men ikke fått gravd oss helt ned ennå. Derfor kan vi ennå ikke anslå hvor lang tid det vil ta før vannet er tilbake igjen.   

Fredag 4/12 - kl. 18:40
Lekkasjen er nå funnet på nedsiden av Texnesbakken. Abonnentene nærmest skadestedet i Texnesbakken, samt de som bor mellom Veker og Sperrebotn Handel, blir uten vann til skaden er reparert. Det jobbes nå med å få tak i graver, i håp om at arbeidet med å reparere skaden kan starte i morgen tidlig. Ny oppdatering kommer i morgen.

NB! De fleste abonnenten har nå fått vannet tilbake igjen, men på grunn av lekkasjen, ber vi om at alle abonnentene bruker så lite vann som mulig til skaden er reparert. Dette for at ikke magasinene skal tømmes for vann i morgen (lørdag).

Fredag 4/12 - kl. 17:30
Vi har ennå ikke funnet lekkasjen, så letingen fortsetter. Ny oppdatering kommer når vi vet noe mer.

Fredag 4/12 - kl. 16:00
Vi leter etter en lekkasje på Texnes. Mens letingen pågår vil abonnentene fra Augerød, Texnes, Dammyr, Vassbygda til Ven kunne oppleve og bli uten vann, evt. få dårlig vanntrykk.
Vi kommer med mer info når vi vet noe mer.


Fredag 4/12 - kl. 15:25 
Vi har fått melding om at abonnenter i Texnesbakken, Kordahlveien og Texneslia er uten vann.
Det er også meldt dårlig vanntrykk i Kornveien på Dammyr.

Mer info kommer.


Print artikkel Skriv ut artikkelen