Arkiv drift

Vannlekkasje Haugen-Spjøter vesle, utført 17/7


19/7 - OPPDATERING KL. 10:10
Vi har nå fått svar på vannprøvene som ble tatt etter reparasjonen fredag, og de viser godkjent kvalitet, og derfor OPPHEVES KOKEFPÅBUDET.


17/7 - Oppdatering kl. 18:05
Jobben er nå ferdig og alle skal ha vannet tilbake igjen. NB! HUSK kokepåbudet som gjelder inntil analyseresultatet foreligger, som nevnt i oppdateringen kl 15:45


17/7 - Oppdatering kl. 15:45
Arbeidet med reparasjonen pågår for fullt, og vannet vil forsatt være avstengt fram til kl. 18:00. Ny oppdatering kommer ca. kl. 18:00

Selv om vi gjør alt hva vi kan for å unngå at vannet blir forurenset, kan vi ikke garantere noe. Derfor innføres det kokepåbud for de berørte abonnentene, etter at vannet er tilbake igjen. Les mer om kokeråd her. Vi sender en vannprøve til analyse i morgen. Forventer svar i løpet av søndag (19/7), og da vil info bli lagt ut på hjemmesiden. Så inntil analyseresultatene foreligger gjelder kokepåbudet.

De første dagene etter reparasjonen, kan det bli brunt vann, luft i vannet og klor i vannet, les mer om dette her. Klesvask, i allefall hvitvask, kan derfor med fordel utsettes.

Oppdatert: (17.7.2015)

17/7 - Oppdatering kl. 13:05
Gravearbeidet er godt i gang, men det vil fortsatt ta tid før vannet er tilbake igjen. 
Ny oppdatering kommer ca. kl. 15:30

17/7 - Oppdatering kl. 08:55
Lekkasjen er nå funnet, og jobben med å reparere lekkasjen vil starte så fort som mulig. Abonnentene i nevnte område er uten vann. Det vil nok ta tid før vannet er tilbake igjen, så følg med her for nye oppdateringer.

17/7 kl 03:10
Vi har pga en stor vannlekkasje vært nødt til å stenge av vannet i nevnte område, for at magasinene ikke skal gå tomme. Feilområdet er lokalisert,  men feilen er ennå ikke funnet. I løpet av natta vil vi gjøre noen forberedlser og tar sikte på å starte opp igjen med feilletingen når det lysner. 

Da feilen ikke er funnet kjenner vi ikke til hva som må gjøres og hvor lang tid det vil ta før vannet er tilbake. Så følg hos her på vår hjemmeside da den vil bli oppdatert når vi vet noe mer å meddele


Print artikkel Skriv ut artikkelen