Arkiv drift

12. Mai kl. 09:00 stenger vi vannet for deler av Texnes og Sønsterødveien 41 til og med 101


11/5-15 kl. 21:15

Vannet blir IKKE stengt 12/5-15, slik som tidligere varslet. Vi startet gravearbeidet allerede i dag, men det dukket opp andre ukjente ledninger, som lå i veien for oss, og det medførte at vi ikke kunne skifte den planlagte kummen nå. Vi kommer derfor tilbake på et senere tidspunkt, og da vil vi, på nytt, varsle de som blir berørt.


Våler Vannverk startet i fjor opp med å skifte ut kummer som er /begynner å bli dårlige og som er sentrale i vårt nett. Nå er det en kum/avgrening mellom fylkesvei 115 og Vansjø, omtrent ved innkjøringa til Texnes er.

Alle de som vi tror blir eller kan bli berørt av stengingen vil få et varselbrev, men da vi mangler kart over stikkledninger kan det hende at noen kan ha falt utenfor varslingen. I så fall finner du brevet her.

Ved Lillian Neset


Erfaringer fra de 9 kummene vi rehabiliterte/skiftet i fjor viser at det har lett for å oppstå noe uforutsett. Å anslå når vannet er tilbake er derfor vanskelig. Men i de aller fleste tilfellene hadde nok de fleste kundene vannet tilbake ved 18- tiden eller før.

Følg oss på hjemmesiden den vil vi oppdater når vi har noe å medele. 

Brunt vann, luft og klorsmak kan forekomme etter reperasjonen. Mer informasjon om dette finner du her

Print artikkel Skriv ut artikkelen