Arkiv drift

Vannlekkasje mellom Bergtunet og Vestland


OPPDATERING 29/4-15 KL. 15:55

Arbeidet et avsluttet, og alle skal nå ha fått vannet tilbake.

Kan hende det de første dagene kan bli litt brunt vann og/eller luft i vannet, samt klorsmak, se mer om dette her


Kl. 15:25. Arbeidet er nå i sluttfasen, og vi kommer tilbake med en ny melding ca. kl. 16:00. NB! Det er viktig at man ikke prøver å tappe vann, før vi har bekreftet at vannet er tilbake.

Kl. 14:05. Arbeidet med å reparere lekkasjen pågår fortsatt, og vi kommer med en ny oppdatering ca. kl.15:30

Kl. 10:40. Gravearbeidet er godt i gang, og lekkasjen er nå funnet. Vannet stenges umiddelbart, for å kunne starte reparasjonen. Ny oppdatering kommer.

Oppdatert: (28.4.2015)

28/4-15.
Vi mistenker en vannlekkasje i ovennevnte område, og det vil i så fall berøre abonnentene i dette området. Tidlig onsdag morgen kommer gravemaskinen på stedet og gravingen starter umiddelbart. Finner vi en lekkasje, og alt ligger til rette, vil reparasjonen bli foretatt med det samme. Om, og evt. hvor lenge vannet vil bli avstengt, vet vi ikke nå. Så følg derfor med på denne siden som vil bli oppdatert. 
De som vi forventer at blir berørt er varslet med SMS.

Hva som kan skje og hva du bør gjøre etter at feilen er rettet kan du finne her. Finner du ikke svar her må du bare ringe oss, helst på dagtid, på tlf. 69 28 75 80. Er det problemer etter reparasjon og utenfor arbeidstid må du bare ringe det samme nummeret som betjenes av vaktmannskaper.

Kan hende det de første dagene kan bli litt brunt vann og/eller luft i vannet, mer om dette her

Kart over området med de berørte abonnentene finnes nedenfor.
Print artikkel Skriv ut artikkelen