Arkiv drift

Vannlekkasje, vannet stenges Vastvedt området


NY OPPDATERING 28/4-15 KL. 12:20.
Gravearbeidet er nå avsluttet, og det var ingen lekkasje på hovedvannledningen, men derimot tette dreneringsrør som var årsaken. Vannet vil derfor ikke bli stengt.

OPPDATERING: 28/4-15 kl. 09:35
Gravearbeidet er i gang, men ingen lekkasje er funnet ennå. Vi leter videre, og kommer med oppdateringer etterhvert.27/4 kl 15:20
I helga ble det funnet en vannlekkasje på hovedvannledningen. Vi får gravemaskin til stedet i morgen tidlig (tirsdag). Så fort det lar seg gjøre vil vi starte arbeide med å reparere ledningen, det vil nok tidligst skje kl. 08:00. Alle de vi forventer vil kunne bli berørt skal være varslet med SMS, men da det er dårlig med dokumentasjon på hvor tilkoblingene er, kan det hende at alle ikke er varslet, eller at ikke alle blir berørt som har fått varsel. 
 
Hva som kan skje og hva du bør gjøre etter at feilen er rettet kan du finne her. Finner du ikke svar her må du bare ringe oss, helst på dagtid, på tlf. 69 28 75 80. Er det problemer etter reparasjon og utenfor arbeidstid må du bare ringe det samme nummeret som betjenes av vaktmannskaper.

Kan hende det de første dagene kan bli litt brunt vann og/eller luft i vannet, mer om dette her


Print artikkel Skriv ut artikkelen