Arkiv drift

Vannet stenges i deler av Sønsterødveien fredag 29. august

               Oppdatering fredag 29/8-14

KL
Hva skjer
 15:00 Arbeidet gikk raskere enn forventet, og alle skal nå ha vannet tilbake igjen. Husk at brunt vann, luft og klorsmak kan forekomme. Mer informasjon om dette finner du her
 13:45 Går arbeidet som planlagt utover ettermiddagen, kan vannet være tilbake igjen ca. kl. 17:00. Men nærmere beskjed kommer.
 09:40 Vi er nå i ferd med å stenge vannet.

 
 13:40 Gravingen i dag (torsdag) gikk ikke som planlagt. Har derfor bestemt oss for å utsette utkoblingnen av vannet til i morgen (fredag 29/8). Dette for at de berørte abonnentene ikke skal være uten vann utover kvelden. Vannet stenges fra ca. kl. 09:00 i morgen, og vi håper at jobben er ferdig før kl. 18:00. De abonnentene som er berørt, har blitt kontaktet om denne endringen. Denne siden oppdateres i morgen.
 10:15 Det er forsatt vanskelig å grave rundt høyspentkabler, fiberklaber og telefonkabler, så derfor er vannet ennå ikke stengt. Fortsetter vanskelighetene utover dagen, kan det blir aktuelt å utsette stengingen til i morgen eller over helgen. Oppdatering kommer.
 09:00 På grunn av kabler i bakken, tar gravinga lengre tid enn antatt. Går det greit videre, blir vannet stengt om ca. 1 time. Oppdatering kommer.


Vannet er planlagt stengt fra kl. 09:00 til kl. 18:00.
Oppstår det noe uforutsett under arbeidet, kan det ta lengre tid før vannet er tilbake, enn den anonnserte tiden.

Oppdatert: (28.8.2014)


Kart over berørte eiendommer finnes nedenfor.

Brev med info, samt noen råd og tips før vannet stenges, mens vannet er borte, og når vannet er tilbake.


Abonnenter innenfor den blå linjen vil bli berørt.
Print artikkel Skriv ut artikkelen