Arkiv drift

Oppdatering vedr. stenging av vannet på Våk 22. juli


KL
Hva skjer
 19:05 Nå skal alle abonnentene ha fått tilbake vannet igjen. Husk at varierende trykk, brunt vann, luft og klorsmak kan forekomme. Mer informasjon om dette finner du her
 18:45 Arbeidet nærmer seg slutten, og om ca. en halv time kan vannet være tilbake igjen. Nærmere besked kommer.
 16:55 Gravearbeidet er godt i gang, men det er foreløpig vanskelig å si når vannet er tilbake igjen. Oppdatering kommer.
 14:40 I tillegg til tidligere nevnte abonnenter som er berørt, gjelder det også de som har adresse Kordahlveien på Texnes og Dammyråsen på Våk. Saken oppdateres fortløpende.
 14:10 Vannet ble først stengt kl. 13:45, og desverre ble også abonntene med adresse Damli og Dammyr berørt, som nevnt i forrige oppdatering. Gravearbeidet er påbegynt, og nærmere oppdatering kommer.
 11:30 Abonnentene med adresse Damli og Dammyr blir også berørt, og mister vannet. Dette på grunn av at man må stenge vannet i en annen kum enn planlagt. Siden oppdateres fortløpende.
 11:10
Vannet er nå stengt. Vennligst ikke tapp vann da det vil medføre luft i rørene, som kan medføre at alle blir uten vann lengre enn nødvendig.Utkoblingen skjer 22. juli kl 09:00

Vi vet at det er trangt i dette området og forventer å møte noen problemer under veis som vil ta tid å løse. Derfor antyder vi om at vannet kan bli borte til langt utpå kvelden.

Alle berørte kunder skal være varslet med brev som er sendt til samme adresse som vi sender faktura. I brevet finnes også tips om hva som kan gjøres før og mens vannet er borte og hva du bør gjøre etter at vannet er tilbake igjen. Siden vil bli oppdatert mens jobben pågår så følg med. Vi legger ut informasjon så fort vi er ferdige og dere kan benytte vannet igjen.

Om det oppstår problemer etter at vannet er tilbake, se her.

Print artikkel Skriv ut artikkelen