Arkiv drift

Oppdatering av arbeidet mellom Ulfsrød og Fosseberget 17. juli


KL
Hva skjer
 18:10
Vannet er nå tilbake igjen. Husk at varierende trykk, brunt vann, luft og klorsmak kan forekomme. Mer informasjon om dette finnes under "Når feil oppstår"

 14:15
Går arbeidet som planlagt utover ettermiddagen, har vi nå fått en prognose på at vannet kan være tilbake igjen ca. kl. 18:00. Men nærmere beskjed kommer.

 11:25

Vannet er nå stengt ved Sukke. De som bor i området rundt Sukke og til Ulfsrød er uten vann. Vennligst ikke tapp vann da det vil medføre luft i rørene, som kan medføre at alle blir uten vann lengre enn nødvendig.

NB! Kart og terreng stemte ikke, så det har gått mye tid til graving, slik at det tar lengre tid før vannet er tilbake enn annonsert. Nærmere beskjed kommer.Fosseberget boligområde blir ikke berørt.


Våre eldste kummer er snart 50 år gamle og mange begynner å bli dårlige. Siste årsmøte vedtok derfor å øke budsjettet slik at vi kan starte med årlig utskifting av ca. 10 kummer/år. Dette er en av årsakene til at vannprisen nå har økt. Synes du vannet er dyrt så se her

Kummen som nå skal skiftes, den 17. juli, ligger ikke langt i fra bekken ved Søndre Bråte

Utkoblingen skjer 17. juli kl 09:00

går alt bra regner vi med å ha vannet tilbake ca.kl. 16:00


Alle berørte kunder skal være varslet med brev som er sendt til samme adresse som vi sender faktura. I brevet finnes også tips om hva som kan gjøres før og mens vannet er borte og hva du bør gjøre etter at vannet er tilbake igjen.

Siden vil bli oppdatert mens jobben pågår så følg med. Vi legger ut informasjon så fort vi er ferdige og dere kan benytte vannet igjen.

Om det oppstår problemer etter at vannet er tilbake, se her

Print artikkel Skriv ut artikkelen