Arkiv drift

Vannet stenges ved Vestland - Bergtunet, tirsdag 3. desember.


Oppdatering 6. desember.

Vannprøvene som ble tatt etter reparasjonen onsdag, viser godkjent kvalitet, og derfor oppheves kokepåbudet.

Nå skal alle ha fått tilbake vannet, men det må kokes inntil videre
. Kaffetrakter koker ikke vannet, så da må det brukes kokt vann. Du finner linker her til:


4. Desember
 
Kl:
 
 
12:20

Alle berørte fikk sms beskjed om at vannet var tilbake ca kl 07:40. Vannprøver vil bli tatt i løpet av dagen og i morgen formiddag. Endelig svar på vannprøvene regner vi med å ha svar i løpet av fredagen.

Inntil svar foreligger er det kokepåbud for de som var uten vann på tirsdag  (innenfor det røde området i kartet)3. Desember
 
Kl:
 
 
19:15
 

Vi har gjennom dagen møtt  en del uforutsette problemer, nå får vi ikke gjort noe mer før betongen har stivnet. Betongleverandøren har anbefalt at vi venter til i morgen tidlig med å sette på vannet. Vi starter med å fylle og spyle rørene ca kl 07:00. Det kan hentes vann fra en kran like ved inngangsdøra til frisøren / vellværesenteret i samme bygg som Joker og Sparebank1 holder til. Krana sitter høyt på veggen og like til høyre for skilte til vannverket. Nøkkel til krana ligger i postkassa lengst til høyre like ved døra Om du ikke kan hente vann selv så ring 95 19 71 78 så skal vi se om vi ikke kan hjelpe deg på en eller annen måte.

Vannprøve blir tatt i morgen (onsdag) og torsdag). Svar på de regner vi å ha i løpet av torsdag og fredag.

Kokeråd finner du her

 15:45  Vi måtte kappe et overvannsrør for å komme til, og måtte til Moss for å hente nødvendige deler. Flere andre uforutsette problemer er også oppstått. Vi håper at vi kan støpe inne et par timer, så spørs det hvor lang tid det tar før betongen er hard nok til at vi kan sette på vannet, men det blir nok tidligst sent i kveld

 12:10 Går alt som vi tror nå så er vi ferdig med å reparere bruddet en gang mellom kl 15:00 - 16:00. Deretter skal det støpes og betongen tørkes før vi kan fylle rørene med vann. Så skal vi  desinifisere rørene med klor, så det blir nok tidligst sent i kveld før vannet er tilbake for de som er berørte.

 10:40  Det må pigges og støpes etter at røret er skiftet. Det kan medføre at lekkasjen tar lengre tid å reparere enn annonsert. Skal komme med mer info etter hvert.

 10:20  Det er en lekkasje i en skjøt.
 09:15
Vannet stenges, feilen er ennå ikke lokalisert da det er for mye vann i gropa som må pumpes ut først 


2. Desember
Grunnet reparasjon av en vannlekkasje blir vannet stengt mellom Vestland og Berg. Gravearbeidet starter fra morgenen, og vannet blir stengt tidligst kl. 09:00. Går alt etter planen, er vannet tilbake igjen ca. kl. 16:00.

Skulle det etter reparasjonen komme brunt bann, luft eller være klorsmak/lukt så finner du mer informasjon om det her

Denne siden oppdateres fortløpende under arbeidets gang.


Print artikkel Skriv ut artikkelen