Arkiv drift

Oppdat. etter vannlekkasjen på FolkestadTorsdag 5/9, kl. 11:45Etter vannlekkasjen som ble reparert 2. og 3. september, har det hos oppstått både brunt vann og luft/partikler i vannet. Det er igangsatt tiltak for å løse dette nå, og vi håper med det at situasjonen vil bedre seg.


Oppdatert: (05.9.2013)

Kl. 05:00
Vi er i er nå i ferd med å avslutte jobben

Feilstedet ligger slik til at vi frykter at vi en periode vil kunne oppleve luft og brunt vann i en periode. Skulle oppleve det kan du lese hva du kan gjøre ved å lese her.  Det hender at en etter en reparasjon kan kjenne litt klorlukt av vannet. Om du opplever det la vannet renne 10-15 min å se om det forsvinner i tilfelle det har kommet inn i stikkledningen din, hjelper ikke det så kontakt oss.

Kl. 04:15
Vi er i gang med å koble tilbake vannet og spyle nødvendige rør. Det kan ta tid før alt er bra, da det fortsatt da det er mange steder som skal besøkes.Kl. 00:50
Nå starter jobben med å koble sammen delene. Fortløpende oppdatering kommer.

Over følger oppdateringer under arbeidets gang 3/9


Kl. 23:00
Vannet stenges i løpet av få minutter, og vi kan nå bekrefte at hele Folkestad-feltet også blir uten vann. Fortløpende oppdatering kommer.

Kl. 22:45
Vi har fortsatt problemer med stengingen av vannet, og det ser ut til at hele Folkestad-feltet blir uten vann. Fortløpende oppdatering kommer.

Kl. 22:30
Vi har problemer med den planlagte stengingen av vannet, og det kan medføre at flere abonnenter kan bli berørt, enn de vi har varslet. Fortløpende oppdatering kommer.
Kl. 20:00
Vi avsluttet gravingen for en god stund siden. Er  nå og henter deler i påvente av stenging kl. 22:00. Vi holder så langt skjema.


Opprinnelig melding 28/8

Mandag 2. september kl. 22:00 stenges vannet pga. reparasjon.

Det er et hull i hovedvannledningen ved Folkestad, som skal repareres. Vi velger å utføre denne reparasjonen på natta for å minimere ulempene både for privatpersoner og næringsdrivende. Går alt som planlagt håper vi at vannet er tilbake kl. 07:00 neste dag (tirsdag 3. september).

Abonnentene på Folkestad Industri, mot Kure og Kasper vil bli berørt. Disse blir varslet med brev som sendes pr. post i dag (29/8).

Etter at vannet er tilbake kan det forekomme både luft i rørene og brunt vann. Mer info om dette finner du her.

Denne siden oppdateres fortløpende under arbeidets gang.
Print artikkel Skriv ut artikkelen